Pisaro Wireless luentakeskus LoRa

Pisaro Wireless luentakeskus LoRa
4/6 ×
Varastossa 2 kpl
Yrityksille maksutapana on lasku (7pv). Sopimusasiakkaille maksuehdot sopimuksen mukaan. Toimituskulut alkaen 7,95 €. Toimitusaika tavallisille varastotuotteille on n. 1-3 arkipäivää.

Kysy lisätietoja tuotteesta!

Tämä langaton luentakeskus on Pisaro Wireless vedenmittausjärjestelmän sydän. Se kerää vesimittareiden lukematiedot ja sopii kaiken kokoisiin ja muotoisiin kiinteistöihin.

Kiinteistön Pisaro Wireless -vesimittarit ovat langattomassa yhteydessä luentakeskukseen. Luentakeskuksen ja vesimittareiden välinen etäisyys ja kiinteistön rakenteet vaikuttavat luentakeskuksen sijoittamiseen. Pitkän kantaman LoRa -radiotekniikka mahdollistaa pidemmät kantavuudet kuin muissa langattomissa järjestelmissä eikä signaalin vahvistamiseen käytetä erillisiä vahvistimia. Nyrkkisääntönä voidaan pitää että noin viisikerroksisen kerrostalon langattoman järjestelmän kattamiseen riittää yksi luentakeskus silloin kun se voidaan sijoittaa lähelle rakennuksen keskipistettä. Puurakenteisissa rivitalo- ja erillistaloyhtiöissä lähtökohtaisesti yksi luentakeskus riittää vastaanottamaan rakennusten vesimittareiden tiedot suurellakin tontilla.

Pisaro Wireless järjestelmä toimitetaan niin että langattoman signaalin kantavuus kiinteistössä varmistetaan. Mikäli kerroksia on enemmän kuin viisi tai luentakeskuksen sijainti on muualla kuin keskeisellä paikalla, käytetään kahta tai useampaa luentakeskusta. Luentakeskuksen voi sijoittaa myös ulkotiloihin (IP65)

Luentakeskus toimitetaan valmiiksi vesimittarien kanssa identifioituna ja vesimittarit toimitetaan valmiiksi huoneistokohtaisesti merkittynä. Luentakeskus yhdistetään internetiin RJ45 kaapelilla. Mikäli kohteessa ei ole kiinteää internet-yhteyttä, valitaan luentakeskus versioon jossa on kaapeliliitännän lisäksi 4G mahdollisuus. (SIM-korttipaikka)

Pisaro Wireless järjestelmä ei käytä datamaksullisia IoT- verkkoja. Kiinteistön Pisaro Wireless -vesimittarit lähettävät lukematiedot langattomasti luentakeskukseen joka on yhteydessä Riots Cloud pilvipalveluun. Käyttäjä voi sopia pilvipalvelussa haluamansa palvelusisällön. Lisäpalveluna on saatavissa mm. vesivuotojen tunnistus ja kulutuslaskutuksen siirtotiedostot isännöitsijälle.

Langattoman järjestelmän suunnitteluohje (PDF)

Järjestelmäkuvaus (PDF)

Langattoman järjestelmän suunnitteluohje (DWG)

Internetyhteys

Mitat ilman antennia:

Mitat antennin kanssa

Suojausluokka

Asennus

Käyttölämpötila

Yhteensopivat tuotteet