Pisaro Wireless etäluettava vesimittari kylmälle vedelle LoRa

Pisaro Wireless etäluettava vesimittari kylmälle vedelle LoRa
4/6 ×
Varastossa yli 25 kpl
Yrityksille maksutapana on lasku (7pv). Sopimusasiakkaille maksuehdot sopimuksen mukaan. Toimituskulut alkaen 7,95 €. Toimitusaika tavallisille varastotuotteille on n. 1-3 arkipäivää.

Kysy lisätietoja tuotteesta!

Tämä kylmän veden mittari kuuluu Pisaro Wireless langattomaan vedenmittausjärjestelmään jonka tekniikka perustuu LoRa pitkän kantaman radiotekniikkaan. Mittari soveltuu erinomaisesti kiinteistöjen etäluettavaan huoneistokohtaiseen vedenmittaukseen silloin kun kaapelin veto ei ole järkevää tai mahdollista. Mittari sopii niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Tämä langaton LoRa vesimittari on mitoiltaan ja muotoilultaan ihanteellinen myös ahtaampaan asennustilaan ja on myös asennettavissa eri asentoihin. Näyttötaulu kääntyy 360 astetta joten se mahdollistaa fyysisen luennan hankalastakin paikasta. Mittarin mittaustarkkuus on erinomainen, ja se on pienen virrankulutuksensa ansiosta pitkäikäinen. Mittaustekniikka on toteutettu yksisuihkuisena kuivamittauksella joten näyttötaulu ei huurru.

Pisaro Wireless järjestelmä ei käytä datamaksullisia IoT- verkkoja. Pisaro Wireless- järjestelmässä mittarit toimitetaan asuntokohtaisesti merkittynä ja valmiiksi järjestelmään käyttöönotettuna. Mittarilukemat luetaan Riots Cloud pilvipalveluun johon käyttäjä voi sopia haluamansa palvelusisällön. Lisäpalveluna on saatavissa mm. vesivuotojen tunnistus ja kulutuslaskutuksen siirtotiedostot isännöitsijälle.

 

Tekniset tiedot

 

Mitat

Pikaopas

Tarkista että putket ovat linjassa. Puhdista putkiosat, Anna veden virrata putkessa ennen asennusta käyttämällä putkenpätkää mittarin tilalla. Asenna sulut molemmin puolin mittaria ja takaiskuventtiili tarvittaessa. Tarkista virtaussuunta. Asenna mittari sallittuun asentoon. Kiristä 40Nm. Vapauta ilma putkistosta. Kytke luentalaitteen johto kiiteistön automaatiosuunnitelman mukaan. Tarkemmat asennusohjeet löytyvät mittarin laatikosta sekä tämän sivun osiosta Tiedostot.

 

Tiedostot

Yhteensopivat tuotteet