Pisaro Wire luentakeskus

Pisaro Wire luentakeskus
4/6 ×
Valitse tuotevaihtoehto

Yrityksille maksutapana on lasku (7pv). Sopimusasiakkaille maksuehdot sopimuksen mukaan. Toimituskulut alkaen 7,95 €. Toimitusaika tavallisille varastotuotteille on n. 1-3 arkipäivää.

Kysy lisätietoja tuotteesta!

Luentakeskus on Pisaro Wire johdollisen vedenmittausjärjestelmän perusosa jolle kootaan tietoa asuntojen vesimittareilta ja huoneantureilta. Pisaro Wire järjestelmä soveltuu erinomaisesti kiinteistöjen huoneistokohtaiseen vedenmittaukseen ja asuntojen lämpötila- ja ilmankosteustietojen keräämiseen ja on markkinoiden edullisin kokonaisjärjestelmä. Järjestelmää käytetään mm. huoneistokohtaisten vedenkulutustietojen keräämiseen, hallinnointiin ja laskutukseen.

Luentakeskus toimitetaan käyttöönottovalmiina niin että vesimittarit on valmiiksi yksilöitynä huoneistokohtaisesti. Siinä on valmiit helpot liittimet mittareilta tuleville kaapeleille. Luentakeskus sijoitetaan yleensä kiinteistön tekniseen tilaan ja yhdistetään internetiin RJ-45 kaapelilla tai 4G modeemilla. Vesimittareiden ja huoneanturien tiedot ovat luettavissa Riots Cloud pilvipalvelussa tietokoneen selaimella tai älypuhelimen apilla. Luentakeskus voidaan myös liittää kiinteistön muuhun automaatioon.

Ominaisuudet pähkinänkuoressa

Keskuksen koko ja valinta

Luentakeskuksia on olemassa eri kokoja eri kokoisiin kiinteistöihin. Luentakeskus valitaan luettavien laitteiden (vesimittarit ja mahd. huonenäytöt) kokonaismäärän mukaan. Vaihtoehtoja on laitemäärän mukaisesti pienimmillään alle 20 laitteen luennasta jopa yli 500 laitteen luentaan. Luentakeskusten kokovaihtoehdot on valittavissa 20 laitteen korotuksin.

Pyydä tarkka tarjous juuri teidän kohteeseenne!

Toimitamme urakoitsijoille ja rakennusliikkeille vedenmittauksen kokonaispaketteja sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Autamme suunnittelussa ja tarjoamme paketit kilpailukykyiseen hintaan. Kysy kohteen tarkka tarjous myynnistä:

Jarkko Mällinen
0400170667
jarkko.mallinen@riots.fi

Hinnat  alv 0%  / alv 24%

Tekniset tiedot

Pikaopas

xxx

Yhteensopivat tuotteet