Pisaro Wire etäluettava vesimittari kylmälle vedelle M-Bus

Pisaro Wire etäluettava vesimittari kylmälle vedelle M-Bus
4/6 ×
Tulossa n. 1 päivän kuluttua
Tuotteen toimitusaika on arvio. Voit tilata silti ja toimitamme tuotteet mahdollisimman pikaisesti.

Kysy lisätietoja tuotteesta!

Tämä kylmän veden mittari kuuluu Pisaro Wire johdolliseen vedenmittausjärjestelmään joka on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen eli saat laatua kohtuulliseen hintaan. Mittari soveltuu erinomaisesti kiinteistöjen etäluettavaan huoneistokohtaiseen vedenmittaukseen.

Tämä johdollinen M-bus vesimittari on mitoiltaan ja muotoilultaan ihanteellinen myös ahtaampaan asennustilaan ja on myös asennettavissa eri asentoihin. Näyttötaulu kääntyy 360 astetta joten se mahdollistaa fyysisen luennan hankalastakin paikasta. Mittarin imittaustarkkuus on erinomainen, se on luotettava koska data kulkee kiinteää johtoa pitkin ja pitkäikäinen koska se saa virtansa johdon kautta.

Mittarin voi ostaa myös erikseen olemassa olevaan M-bus protokollaa tukevaan vedenmittausjärjestelmään. Pisaro Wire- järjestelmän osana se toimitetaan asuntokohtaisesti merkittynä ja valmiiksi järjestelmään käyttöönotettuna. Mittaustekniikka on toteutettu yksisuihkuisena kuivamittauksella joten näyttötaulu ei huurru.

Tekniset tiedot

Asennussuunnat

Mitat

Pikaopas

Tarkista että putket ovat linjassa. Puhdista putkiosat, Anna veden virrata putkessa ennen asennusta käyttämällä putkenpätkää mittarin tilalla. Asenna sulut molemmin puolin mittaria ja takaiskuventtiili tarvittaessa. Tarkista virtaussuunta. Asenna mittari sallittuun asentoon. Kiristä 40Nm. Vapauta ilma putkistosta. Kytke luentalaitteen johto kiiteistön automaatiosuunnitelman mukaan. Tarkemmat asennusohjeet löytyvät mittarin laatikosta sekä tämän sivun osiosta Tiedostot.

Tiedostot

Yhteensopivat tuotteet