Pisaro vesimittari lämpimälle vedelle

Pisaro vesimittari lämpimälle vedelle
4/6 ×
Varastossa yli 25 kpl
Yrityksille maksutapana on lasku (7pv). Sopimusasiakkaille maksuehdot sopimuksen mukaan. Toimituskulut alkaen 7,95 €. Toimitusaika tavallisille varastotuotteille on n. 1-3 arkipäivää.

Kysy lisätietoja tuotteesta!

Tämä lämpimän veden mittari on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen eli saat laatua kohtuulliseen hintaan. Mittari soveltuu erinomaisesti kiinteistöjen huoneistokohtaiseen vedenmittaukseen.

Tämä vesimittari on on mitoiltaan muotoilultaan ihanteellinen myös ahtaampaan asennustilaan ja on myös asennettavissa eri asentoihin. Näyttötaulu kääntyy 360 astetta joten se mahdollistaa luennan hankalastakin paikasta. Mittarin mittaustarkkuus on erinomainen. Mittaustekniikka on toteutettu yksisuihkuisena kuivamittauksella joten näyttötaulu ei huurru.

Tekniset tiedot

Asennussuunnat

Mitat

Pikaopas

Tarkista että putket ovat linjassa. Puhdista putkiosat, Anna veden virrata putkessa ennen asennusta käyttämällä putkenpätkää mittarin tilalla. Asenna sulut molemmin puolin mittaria ja takaiskuventtiili tarvittaessa. Tarkista virtaussuunta. Asenna mittari sallittuun asentoon. Kiristä 40Nm. Vapauta ilma putkistosta. Tarkemmat asennusohjeet löytyvät mittarin laatikosta sekä tämän sivun osiosta Tiedostot.

Tiedostot

Yhteensopivat tuotteet