Pisaro Wire vedenmittauspaketti 30 asunnolle M-Bus

Pisaro Wire vedenmittauspaketti 30 asunnolle M-Bus
4/6 ×
Varastossa 11 kpl
Yrityksille maksutapana on lasku (7pv). Sopimusasiakkaille maksuehdot sopimuksen mukaan. Toimituskulut alkaen 7,95 €. Toimitusaika tavallisille varastotuotteille on n. 1-3 arkipäivää.

Kysy lisätietoja tuotteesta!

Pisaro Wire on erinomainen vedenkulutuksen mittausjärjestelmä joka soveltuu eri kokoisiin ja muotoisiin kiinteistöihin aina pienistä erillistaloyhtiöistä suuriin rivi- ja kerrostaloihin. Järjestelmää käytetään huoneistokohtaisten vedenkulutustietojen keräämiseen, hallinnointiin ja laskutukseen. Järjestelmä soveltuu loistavasti sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Pisaro Wire on luotettava ja pitkäikäinen järjestelmä koska data kulkee johtoa pitkin ja myös vesimittarit saavat virtansa sitä kautta. Vesimittarit toimitetaan asuntokohtaisesti merkittynä ja luentakeskus on käyttöönottovalmiina niin että vesimittarit on valmiiksi yksilöitynä. Vesimittareiden tiedot ovat luettavissa Riots Cloud pilvipalvelussa tietokoneen selaimella tai älypuhelimen apilla. Luentakeskus voidaan myös liittää kiinteistön muuhun automaatioon.

Vedenmittauspaketti sisältää:

Vesimittarit on merkitty asuntokohtaisesti ja käyttöönotettu järjestelmässä. Luentakeskus on valmiina asennettavaksi "lisää vain kaapeli" -periaatteella. Luentakeskus mahdollista yhdistää Riots Cloud pilvipalveluun jossa tiedot ovat luettavissa huoneistokohtaisesti tai kootusti koko kiinteistöstä.

Paketti on mahdollista rätälöidä juuri oikean kokoiseksi ja sisältöä voidaan muuttaa asiakkaan haluamalla tavalla. (Esimerkiksi huonenäytöt voidaan sisällyttää pakettiin)

Kysy tarkka tarjous järjestelmästä suoraan myynnistämme:

Jarkko Mällinen
0400170667
jarkko.mallinen@riots.fi

Pyydä tarkka tarjous juuri teidän kohteeseenne!

Toimitamme urakoitsijoille ja rakennusliikkeille vedenmittauksen kokonaispaketteja sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Autamme suunnittelussa ja tarjoamme paketit kilpailukykyiseen hintaan. Kysy kohteen tarkka tarjous myynnistä:

Jarkko Mällinen
0400170667
jarkko.mallinen@riots.fi

PISARO -järjestelmässä vesimittarit kaapeloidaan yhtenä tai useampana ketjuna luentakeskukselle esim.  KLM-tyyppisellä, vähintään 2-johtimisella kaapelilla. Luentakeskus asennetaan tavallisesti tekniseen tilaan, ja yhdistetään internetiin RJ45 liittimellä. Mikäli kohteessa ei ole internet-yhteyttä, voidaan käyttää esim. 4G-modeemia. Lisäksi järjestelmään voidaan lisätä olosuhdeanturit, huonenäytöt tai sähkömittarit.

Johdollisen järjestelmän edut
  • Luotettava virransaanti johdon kautta - ei paristojen vaihtoa
  • Luotettava langallinen yhteys – ei yhteysongelmia
  • Hyvä reaaliaikaisuus - tiheä luenta ei lyhennä käyttöikää
  • Laajennettavuus - mahdollista lisätä laitteita myöhemmin
Minkälaisiin kohteisiin järjestelmä soveltuu?
  • Uudiskohteet
  • Linjasaneeraukset
  • Kaikki saneeraukset, joissa kaapeli päästään vetämään keskukselle
Mihin johdollinen järjestelmä ei sovellu?
  • Saneeraukset joissa kaapelinveto keskukselle ei mahdollista

Tiedostot

Yhteensopivat tuotteet