Ylläpito

Ylläpito

Tehokas kiinteistön ylläpito pidentää sen käyttöikää ja suojelee omaisuutta. Riots-ratkaisut tehostavat ja helpottavat kiinteistöjen ylläpitoa merkittävästi ja avaavat mahdollisuuksia tulevaisuuden IoT-palveluille.

Säästöä energia- ja ylläpitokustannuksissa

Jatkuva asuntojen lämpötilojen ja kulutuksen mittaaminen ja optimointi lisää säästöä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Äkilliset piikit kulutuksessa tai lämpötiloissa havaitaan heti ja ongelmiin voidaan puuttua nopeasti.

Tasapuoliset olosuhteet jokaiseen asuntoon

Riots-järjestelmän ansiosta kiinteistön jokaisen asunnon olosuhteita voidaan tarkkailla reaaliajassa ja niihin voidaan vaikuttaa yksittäisen asunnon tasolla. Näin jokaisella kiinteistön asukkaalla on yhtä hyvät oltavat huoneistossaan, kiinteistön kunto pysyy parempana ja kulut jakautuvat reilusti asukkaille jokaisen asunnon todellisen kulutuksen mukaan.

Älykästä lämmityksen automaatiota

Lämmityksen seuranta ja säätely on helppoa ja tehokasta Riots-järjestelmän avulla. Jatkuva huoneiston ilman lämpötilan seuraaminen yhdistettynä lämmityksen etähallintaan mahdollistaa nopeat lämpötilansäädöt kohdennetusti.

Reaaliaikainen seuranta

Pilvipalvelumme kautta näet reaaliajassa tämänhetkisen sähkön- ja vedenkulutuksen ja niiden kustannukset. Reaaliaikaisen seurannan avulla ylläpidosta huolehtiva taho ja isännöitsijä saavat tarkat tiedot kulutuksesta ja sitä kautta luotettavan laskutuksen.

Riots

SÄÄSTÖÄ SEURANNALLA

Jatkuva reaaliaikainen kiinteistön olosuhteiden seuranta säästää selvää rahaa. Huolehtimalla hyvästä ilmanvaihdosta ja sopivasta ilmankosteudesta kiinteistön arvo säilyy paremmin ja asumisviihtyvyys pysyy hyvänä. Olosuhteiden monitorointi, automaatio ja etähallinta mahdollistavat energiankäytön tasapainotuksen ja optimoinnin, ja kunnossapidon tarvetta voidaan arvioida tarkan mitatun tiedon perusteella.

Riots

OLOSUHTEET KUNTOON KESKITETYSTI

Reaaliaikainen ja jatkuva asuinolosuhteiden seuranta mahdollistaa kiinteistön huoneistojen olosuhteiden tasaamisen ja optimoinnin. Lämmityksen, ilmanvaihdon ja ilmanlaadun tarkkailu ja älykäs automaatio nopeuttavat reagointia odottamattomiin muutoksiin ja mahdollistavat myös ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, pitäen huolta asumismukavuudesta ja viihtyvyydestä.

Riots

ÄLYKÄSTÄ AUTOMAATIOTA

Riots-järjestelmän avulla voit automatisoida kiinteistön ylläpidon kannalta keskeisiä toimintoja. Älykäs anturointi ja nopea tiedonvälitys Riots-järjestelmän sisällä ja tarvittaessa sen ulkopuolelle säästää aikaa ja resursseja ylläpidossa.

Artikkelit

Cloud IoT Tietoturva maalis 5, 2019

Tietoturva taloautomatiikassa

Rakennusalalla on nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus tuoda uudiskiinteistöihin internetin kautta hallinnoitavaa taloautomatiikkaa. Tämä helpottaa ja nopeuttaa huoltotoimenpiteitä ja...

Lue lisää »
Asuminen IoT marras 22, 2018

Miksi laittaisin Riots-järjestelmän kiinteistööni?

Miksi laittaisin Riots-järjestelmän kiinteistööni? IoT-infran asentaminen kiinteistöön jo rakennusvaiheessa on järkevin ja kustannustehokkain tapa rakennusten digitalisaatioon....

Lue lisää »
Asuminen IoT Yritys marras 16, 2018

Älyrakennukset ovat täällä

Älyrakennukset ovat täällä Internet ja digitalisaatio on nykyään osa yhteiskuntamme infrastruktuuria. Sitä ei käy kieltäminen, ja internetin mukana on tullut – ja tulee jatkuvasti –...

Lue lisää »
Asuminen Talous

Hallitsetko tulevaisuuden kiinteistöjä eilisen ratkaisuilla?

Hallitsetko tulevaisuuden kiinteistöjä eilisen ratkaisuilla? Tehokas kiinteistön ylläpito pidentää sen käyttöikää ja suojelee omaisuutta. Riots-ratkaisut tehostavat ja helpottavat...

Lue lisää »
Cloud IoT

Riots Cloud lyhyesti

Riots Cloud lyhyesti Riots Cloud on yksinkertainen ja selkeä nettiselaimella käytettävä pilvipalvelu, joka toimii sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla. Kiinteistöistä mitattu data...

Lue lisää »
Kaikki artikkelit »