Usein kysytyt kysymykset

Kyllä. Riots-tuotteet toimivat saumattomasti yhteen Riots-infran kautta, ja voit laajentaa käytössä olevaa Riots-ratkaisua muilla Riots-tuotteilla.

Kyllä, tietoturva on ollut keskeinen seikka järjestelmän kehityksessä. Kaikki Riots-järjestelmän tietoliikenne on yksilöllisesti salattua, ja Riots Cloud -pilvipalvelussa käytetään alan parhaita standardeja.

Riots-teknologian langattomuus on hienovaraisempaa kuin monessa muussa langattomassa järjestelmässä. Riots-järjestelmä hyödyntää niin kutsuttua small cell -teknologiaa, joka vähentää langatonta tietoliikennettä ilmassa. Tyypillinen langaton Riots-kuuluvuus on yhden asunnon sisällä, tai sopivalla laitesijoittelulla kahden asunnon välillä. Kuuluvuutta voidaan laajentaa toistimilla (reitittimillä) rajattomasti. Riots-järjestelmässä kulkee hyvin lyhyitä signaalipätkiä pienin väliajoin kohdennetusti suoraan Riots-laitteelta toiselle Riots-laitteelle. Tämä tarkoittaa turvallisempaa tiedonsiirtoa, pienempiä tehoja ja nopeampaa datan liikkumista laitteiden välillä.

Kiinteistössä mitattu data siirtyy internetiin salatusti Riots Maman kautta LAN-yhteyden yli. Tavallinen nettiliittymä riittää datan siirtoon, eikä sitä varten tarvita esimerkiksi kiinteää IP-osoitetta.

Riots-järjestelmä kerää vain ja ainoastaan sitä dataa joka ratkaisun kuvauksessa on ilmoitettu. Jos sinulla on esimerkiksi ilman lämpötilaa ja ilmankosteutta mittaava anturi, se kerää dataa vain ilman lämpötilasta ja ilmankosteudesta. Samoin Riots sähkömittari kerää dataa vain sähkönkulutuksesta. Riots ei käsittele tai analysoi kiinteistöjesi dataa mitenkään – tarjoamme alustan, jossa voit itse seurata ja hallinnoida kiinteistöjä.

Kyllä. Riots-järjestelmällä voi seurata pumppaamon toimintaa, ja järjestelmä lähettää hälytyksen pilvipalveluun jos pumppaamo ei toimi oikein.

Kyllä voit. Riots-tuotteet ovat yhteensopivia markkinoiden yleisimpien rajapintojen kanssa. Voit esimerkiksi yhdistää Riots-tuotteen Modbus-laitteeseen. Jos haluat tietää jonkin tietyn valmistajan laitteen yhteensopivuuden, ota meihin yhteyttä.

 

Olemme tehneet EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämät GDPR riskikartoitukset ja luoneet sopimuspohjat puolestasi. Saat meiltä kaupan yhteydessä datan omistajuuteen ja käyttöön liittyvät valmiit sopimuspohjat, joilla varmistetaan kohteista kerättyjen tietojen asiallinen ja asetuksen mukainen tietojen käsittely.

Katso lisää GDPR:stä tietosuoja.fi sivustolta.