Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät Riots-järjestelmästä ja tuotteista usein kysyttyjä kysymyksiä.

Voinko laajentaa kiinteistössäni jo olemassa olevaa Riots-ratkaisua?

Kyllä. Riots-tuotteet toimivat saumattomasti yhteen Riots-infran kautta, ja voit laajentaa käytössä olevaa Riots-ratkaisua muilla Riots-tuotteilla.

Onko Riots-järjestelmä turvallinen?

Kyllä, tietoturva on ollut keskeinen seikka järjestelmän kehityksessä. Kaikki Riots-järjestelmän tietoliikenne on yksilöllisesti salattua, ja Riots Cloud -pilvipalvelussa käytetään alan parhaita standardeja. Lue lisää Riotsin tietoturvasta täältä.

Riots-teknologian langattomuus on hienovaraisempaa kuin monessa muussa langattomassa järjestelmässä. Riots-järjestelmä hyödyntää niin kutsuttua small cell -teknologiaa, joka vähentää langatonta tietoliikennettä ilmassa. Tyypillinen langaton Riots-kuuluvuus on yhden asunnon sisällä, tai sopivalla laitesijoittelulla kahden asunnon välillä. Kuuluvuutta voidaan laajentaa toistimilla (reitittimillä) rajattomasti. Riots-järjestelmässä kulkee hyvin lyhyitä signaalipätkiä pienin väliajoin kohdennetusti suoraan Riots-laitteelta toiselle Riots-laitteelle. Tämä tarkoittaa turvallisempaa tiedonsiirtoa, pienempiä tehoja ja nopeampaa datan liikkumista laitteiden välillä.

Miten kiinteistöistä mitattu data siirtyy internetiin?

Kiinteistössä mitattu data siirtyy internetiin salatusti Riots Maman kautta LAN-yhteyden yli. Tavallinen nettiliittymä riittää datan siirtoon, eikä sitä varten tarvita esimerkiksi kiinteää IP-osoitetta.

Mitä tietoja Riots-järjestelmä kerää kiinteistöistäni?

Riots-järjestelmä kerää vain sitä dataa jonka on määritellyt keräävänsä käytössä olevalla ratkaisulla. Jos sinulla on esimerkiksi ilman lämpötilaa ja ilmankosteutta mittaava anturi, se kerää dataa vain ilman lämpötilasta ja ilmankosteudesta. Samoin Riots sähkömittari kerää dataa vain sähkönkulutuksesta. Riots ei käsittele tai analysoi dataasi mitenkään – tarjoamme alustan jossa voit itse seurata ja hallinnoida kiinteistöjesi dataa.

Voinko yhdistää Riots-ratkaisuun muiden valmistajien laitteita?

Kyllä. Riots-tuotteet ovat yhteensopivia markkinoiden yleisimpien rajapintojen kanssa. Voit esimerkiksi yhdistää Riots-tuotteen Modbus-laitteeseen. Jos haluat tietää jonkin tietyn valmistajan laitteen yhteensopivuuden, ota meihin yhteyttä.

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Kysy meiltä – autamme mielellämme! Voit käyttää alla olevaa lomaketta yhteydenottoon.

Ota yhteyttä

Onko sinulla jokin tarve liittyen älykkääseen rakentamiseen tai IoT-ratkaisuihin? Haluatko kuulla lisää tuotteistamme? Ota meihin yhteyttä, ja rakennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.
Artikkelit

Infra Yritys elo 7, 2018

Riots älytalojen avuksi

Internet ja digitalisaatio on nykyään osa yhteiskuntamme infrastruktuuria. Sitä ei käy kieltäminen, ja internetin mukana on tullut – ja tulee jatkuvasti – uusia mahdollisuuksia ja...

Lue lisää »
Kaikki artikkelit »
Riots