Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät Riots-järjestelmästä ja tuotteista usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kyllä. Riots-tuotteet toimivat saumattomasti yhteen Riots-infran kautta, ja voit laajentaa käytössä olevaa Riots-ratkaisua muilla Riots-tuotteilla.

Kyllä, tietoturva on ollut keskeinen seikka järjestelmän kehityksessä. Kaikki Riots-järjestelmän tietoliikenne on yksilöllisesti salattua, ja Riots Cloud -pilvipalvelussa käytetään alan parhaita standardeja. Lue lisää Riotsin tietoturvasta täältä.

Riots-teknologian langattomuus on hienovaraisempaa kuin monessa muussa langattomassa järjestelmässä. Riots-järjestelmä hyödyntää niin kutsuttua small cell -teknologiaa, joka vähentää langatonta tietoliikennettä ilmassa. Tyypillinen langaton Riots-kuuluvuus on yhden asunnon sisällä, tai sopivalla laitesijoittelulla kahden asunnon välillä. Kuuluvuutta voidaan laajentaa toistimilla (reitittimillä) rajattomasti. Riots-järjestelmässä kulkee hyvin lyhyitä signaalipätkiä pienin väliajoin kohdennetusti suoraan Riots-laitteelta toiselle Riots-laitteelle. Tämä tarkoittaa turvallisempaa tiedonsiirtoa, pienempiä tehoja ja nopeampaa datan liikkumista laitteiden välillä.

Kiinteistössä mitattu data siirtyy internetiin salatusti Riots Maman kautta LAN-yhteyden yli. Tavallinen nettiliittymä riittää datan siirtoon, eikä sitä varten tarvita esimerkiksi kiinteää IP-osoitetta.

Riots-järjestelmä kerää vain sitä dataa jonka on määritellyt keräävänsä käytössä olevalla ratkaisulla. Jos sinulla on esimerkiksi ilman lämpötilaa ja ilmankosteutta mittaava anturi, se kerää dataa vain ilman lämpötilasta ja ilmankosteudesta. Samoin Riots sähkömittari kerää dataa vain sähkönkulutuksesta. Riots ei käsittele tai analysoi dataasi mitenkään – tarjoamme alustan jossa voit itse seurata ja hallinnoida kiinteistöjesi dataa.

Kyllä. Riots-tuotteet ovat yhteensopivia markkinoiden yleisimpien rajapintojen kanssa. Voit esimerkiksi yhdistää Riots-tuotteen Modbus-laitteeseen. Jos haluat tietää jonkin tietyn valmistajan laitteen yhteensopivuuden, ota meihin yhteyttä.

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Kysy meiltä – autamme mielellämme! Voit käyttää alla olevaa lomaketta yhteydenottoon.