Lattialämmitys termostaatti Riots FHT

Riots lattialämmitystermostaatti on älykkääseen lattialämmityksen ohjauseen tarkoitettu termostaatti.

Lattialämmitystermostaatti mittaa huonelämpötilaa, huonekosteutta sekä tarvittaessa lattian lämpötilaa. Lattialämmitystermostaatti voi ohjata jakotukissa olevaa lattialammityksen termomoottoria joko suoraan tai Riots FHC lattialämmitysjärjestelmän kautta.Termostaatti on varustettu langattomalla tiedonsiirrolla, jonka avulla sitä voidaan ohjata Riots Cloudin avulla. Riots FHT lattialämmitystermostaatti, Riots FHC lattialämmityksen ohjaus ja Riots Cloud muodostavat yhdessä Riots lattialämmitys-ratkaisun.

Lattialämmitystermostaatti varmistaa turvallisen lämmityksen ja tasaisen huonelämpötilan.

Termostaatti mittaa jatkuvasti huonelämpötilaa ja Mittausten avulla huoneen lämpötila voidaan pitää halutulla tasolla. Lattialämmitystermostaattien saneeraus auttaa myös parantamaan kiinteistön energiatehokkuutta.

Lattialämmitys termostaatti lattiatermostaattina mittaa myös lattian lämpötilaa.

Lisävarusteena on saatavilla lattia-anturi, jonka avulla lattialämmitystermostaatista saadaan tehtyä lattiatermostaatti. Lattiatermostaatti mittaa huoneilman lämpötilan lisäksi myös lattian todellista lämpötilaa. Lattiatermostaatin avulla varmistetaan, että lattialämmitys ei ole liian isolla. Tämä on huomioitava esimerkiksi puulattioissa.

Lattialämmitystermostaatti on varustettu digitaalisella näytöllä

Termostaatissa on digitaalinen näyttö, jonka avulla käyttäjä voi nähdä huonelämpötilan asetusarvon. Tarvittaessa käyttäjä voi lisätä ja vähentää lämmitystä digitaalisesta termostaatista.

Lattialämmitystermostaatti asennetaan huoneistoon ja kytketään jakotukkiin

Riost FHT termostaatti asennetaan niihin tiloihin, joista huonelämpötilaa halutaan ohjata. Termostaatteja tulisi olla huoneistossa riittävästi, mielellään yksi jokaista lämmityspiiriä kohden. Lattialämmityksen termostaatti kytketään yhden lämmityspiirin ohjauksen tapauksessa suoraan lattialämmityksen termomoottoriin. Useamman piirin tapauksessa Riots FHC lattialämmityksen ohjaimen kautta jakotukkiin.

 

Tutustu Riots lattilämmityksen ohjaukseen ->

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Voidaanko Riots FHT lattialämmitystermostaattia käyttää Wifi termostaattina?

Termostaatin mittaamaa lämpötilaa ja ohjauksen tilaa voidaan seurata Riots Cloudin kautta. Riots Cloud on pilvipalvelu, joka toimii kaikissa selaimella varustuissa laitteissa. Näin ollen Riost lattialämmitystermostaattia voidaan käyttää Wifi termostaattina.

Minulla on kattolämmitys, toimiiko termostaatti siinä?

Kattolämmitys voidaan toteuttaa Riots FHT termostaatilla. Lattialämmityksen sijaan ohjataan kattolämmityksen toimilaitteita.

Minulla on Ensto eco termostaatti. Miten Riots termostaatti eroaa Enston termostaatista? Sopiiko Ensto lattialämmitys ja Riots lattialämmitystermostaatti yhteen?

Enstolla on useita termostaatteja. Yksi yleisimmistä on Ensto Eco 10f, joka on sähkölämmitykseen tarkoitettu termostaatti, f viittaa sanaan Floor, eli lattia. Riots FHT on tarkoitettu sekä sähköisen että vesikiertoisen lattialämmityksen ohjaukseen. Lisäski Riots termostaatissa on myös huonekosteuden mittaus. Riots lattialämmitys termostaatti sopii myös Enston lattialämmityksen ohjaukseen.

Sopiiko Riots lattialämmitystermostaatti Eberlen termostaatin tilalle?

Eberle termostaatti on yleensä sähköisessä lattialämmityksessä. Eberlellä on useita termostaattimalleja lattialämmitykseen. Yleensä Riots lattialämmitystermostaatilla voidaan korvata Eberle lattialämmitystermostaatti.

Mihin muihin järjestelmiin Riots lattialämmitys termostaattia voidaan käyttää?

Muita korvattavia termostaatteja voivat olla esimerkiksi Raychem, Devi, Etherma ja Ebeco termostaatit.

Hinta 103 Alv 0%

Riots FHT on langattomalla tiedonsiirrolla varustettu lattialämmityksen ohjaukseen tarkoitettu termostaatti.

Riots FHT mittaa huonelämpötilaa ja huonekosteutta, sekä tarvittaessa lattian lämpötilaa.

Termostaatilla voidaan ohjata suoraan yhtä lämmityspiiriä tai Riots FHC lattialämmityksen ohjausjärjestelmän kautta useampia piirejä.

Termostaatissa on käyttöliittymä, josta käyttäjä voi vaihtaa haluamansa lämpötilan.

Termostattissa on langaton yhteys, mutta toimiakseen se tarvii verkkosähkön (termostaatti ei ole pattereilla toimiva)

Etäyhteyden avulla Riots Cloudista voidaan asettaa:

  • huoneen asetuslämpilan,
  • asettaa käyttäjälle lämpötilarajat, joiden sisällä anturista voidaan muuttaa lämpötiloja
  • asettaa ohjausperiaatteen
  • lukita näppäimistön

Ominaisuudet

Mitat (leveys x korkeus x syvyys) 80 x 80 x 27 mm
Lämpötila-alue 10°C - 80°c (tyypillinen)
Lämpötilan mittaustarkkuus +- 0,3°C (tyypillinen)
Ilmankosteuden mittausalue 0-95 % RH
Ilmankosteuden mittaustarkkuus +-4 % RH
Lisävarusteet Lattian lämpötila-anturi
Näyttö Digitaalinen
Tiedonsiirto Langaton