Teknologia

Riots-järjestelmän käyttämä teknologia perustuu uniikkiin ja käänteentekevään hybridiratkaisuun, jolla voidaan yhdistellä langatonta ja väylän kautta tapahtuvaa tiedonsiirtoa. Tämä mahdollistaa uudenlaisen Internet of Things (IoT) -infran lisäämisen kiinteistöihin jo rakennusvaiheessa ja avaa lukemattomia mahdollisuuksia tulevaisuuden IoT-ratkaisuihin.

RIOTS-INFRASTRUKTUURI JA RAJAPINTA

Riots IoT-infrastruktuuri (Riots-infra) mahdollistaa Riots-tuotteiden saumattoman yhteistyön, Riots Cloud -pilvipalvelun käytön ja Riots-ratkaisujen skaalautuvan ja turvallisen hyödyntämisen rakennus- ja saneerauskohteissa.
Riots rajapinta yhdistää Riots-tuotteet ja -ratkaisut kiinteistön automaatiojärjestelmään, ja Riots rajapinnan kautta näet tietoa kiinteistön automaatiojärjestelmän toiminnasta myös Riots Cloudissa.

HELPOSTI LAAJENNETTAVISSA

Riots-ratkaisut skaalautuvat helposti ja saumattomasti sopimaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin. Myös aiemmin kytketyn ratkaisun laajentaminen jälkikäteen on mahdollista. Täysin yhteensopivien Riots-tuotteiden yhdistäminen toisiinsa on helppoa ja nopeaa, ja yhtenäinen Riots-arkkitehtuuri tukee kaikkia Riots-tuotteita. Riots Cloud -pilvipalvelun laadukkaat rajapinnat mahdollistavat kerättyjen tietojen hyödyntämisen helposti myös muissa järjestelmissä.

INNOVOINTI

Notkea ja mukautuva Riots-järjestelmä mahdollistaa sekä ratkaisujen räätälöinnin asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin että uudenlaisten ratkaisujen innovoinnin. Kerro meille mitä tarvitset, ja Riots kehittää sinulle ratkaisun! Kehittämämme Riots IoT-infra tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia laajentaa ja kehittää tuotekokonaisuuksia ja ratkaisuja nopeasti ja helposti.

Tietoturva

Tietoturva

Tietoturva on ollut Riots-järjestelmän kehityksen keskiössä alusta asti. Kaikki Riots-järjestelmässä siirretty tieto on vahvasti salattua yksilöllisellä 128-bittisellä AES-salauksella. Tiedonvälityksessä käytetään kertakäyttöisiä tunnisteita, mikä estää viestiliikenteen kopioinnin ja väärinkäyttämisen, ja Riots Cloudissa käytetään alan parhaita standardeja. Tämän lisäksi Riots-järjestelmä on suunniteltu keskeyttämään kaikki mittaukset mikäli se havaitsee verkkoyhteydessä häirintää, ja mittaukset jatkuvat kun verkkoyhteyden häirintä poistuu. Kaikki Riots-laitteet ja niissä käytetyt ohjelmistot on suunniteltu Suomessa, ja Riots-järjestelmän käyttämät palvelimet sijaitsevat Helsingissä.

Artikkelit

Infra Yritys elo 7, 2018

Riots älytalojen avuksi

Internet ja digitalisaatio on nykyään osa yhteiskuntamme infrastruktuuria. Sitä ei käy kieltäminen, ja internetin mukana on tullut – ja tulee jatkuvasti – uusia mahdollisuuksia ja...

Lue lisää »
Kaikki artikkelit »
Riots