Riots Cloud

Riots Cloud on internet-selaimessa toimiva pilvipalvelu, johon Riots-laitteiden keräämä mittaustieto kootaan, jossa mittaustieto säilytetään ja jonka kautta Riots-laitteita ohjataan. Pilvipalvelu on kokonaan Riots Global Oy:n kehittämä ja ylläpitämä.

Keskitetty hallintakeskus ja valvomo missä vain

Riots Cloud -pilvipalvelu on käyttäjälle näkyvä osa Riots-järjestelmää: alusta, jossa kaikki Riots-järjestelmän rakennuksesta tuottama mittaustieto on nähtävissä reaaliaikaisesti yhdessä paikassa. Pilvipalvelussa voi tarkastella Riots-järjestelmän mittaamia historiatietoja, laitekohtaisia tietoja ja trenditietoja esimerkiksi graafien muodossa. Rakennuksen Riots-järjestelmään yhdistettyjä toimintoja voidaan ohjata ja hallinnoida pilvipalvelun kautta – tähän tarvitaan vain toimiva internet-yhteys, tietokone tai mobiililaite ja käyttäjätunnus Riots Cloud -pilvipalveluun.

Hälytysten avulla lyhyt vasteaika ongelmatilanteisiin

Pilvipalvelussa on mahdollista seurata kiinteistön tilaa ja toimintoja myös hälytysten avulla. Pilvipalveluun voi määritellä sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, johon Riots-järjestelmä lähettää havaitsemiinsa poikkeaviin toimintoihin tai olosuhteisiin liittyviä hälytyksiä. Näin tieto esimerkiksi lämmityksen tai ilmanvaihdon toimintaan liittyvistä mahdollisista ongelmatilanteista saadaan heti ja niihin voidaan puuttua nopeasti.

Kuukausihintaisella pilvipalvelulla kaikki hyödyt

Riots-infraan kuuluu toiminnallisuuksiltaan pelkistetty pilvipalvelun ilmainen perusversio, joka mahdollistaa Riots-järjestelmän toiminnan rakennuksessa. Pilvipalvelun laaja kuukausimaksullinen versio tarjoaa kaikki pilvipalvelun toiminnallisuudet: laitteiden etäohjauksen, historiatiedot, hälytykset, rajapinnat ja keskitetyn hallintapaneelin.

Seuranta ja historiatiedot

Riots Cloud on yksinkertainen ja selkeä nettiselaimella käytettävä pilvipalvelu, joka toimii sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla. Kiinteistöistä mitattu data säilötään Riots Cloudiin. Pilvipalvelussa voit tarkastella mittaushistoriaa ja luoda itsellesi omia graafeja laitteiden tuottamasta datasta.

Keskitetty hallintapaneeli

Kiinteistöjen hallinnoinnin keskittäminen yhteen pilvipalveluun yhden kirjautumisen taakse säästää aikaa ja vaivaa. Siirtämällä kiinteistöjesi hallinnoinnin nettiselainpohjaiseen Riots Cloud hallintapaneeliin löydät kaiken tarpeellisen yhdestä paikasta.
Vieläkö muuten käytät valvonta-alakeskuksia, ja oletko koskaan laskenut kuinka monen valmistajan laitteita ja automaatiojärjestelmiä kiinteistössäsi on käytössä?

Rajapinnat

Riots Cloud -pilvipalvelun kautta voit tarvittaessa viedä kiinteistöistä kerätyn tiedon muihin sovelluksiin, alustoihin, laskutusjärjestelmiin tai automaatiojärjestelmiin. Asiakkaamme ovat toteuttaneet esimerkiksi veden- ja sähkönkulutuksen laskutuksen sekä kulunvalvonnan Riots-laitteilla rajapintojen avulla.

Tietoturva

Pilvipalvelun käyttäminen vaatii aina kirjautumista henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja kaikista pilvipalvelun tapahtumista jää digitaalinen jälki palvelun arkistotietoihin, joten tapahtumien ja tehtyjen toimenpiteiden jäljittäminen nopeasti on mahdollista. Riots-pilvipalvelu hyödyntää Suomessa sijaitsevia palvelimia, eikä Riots Global Oy myy tai välitä pilvipalvelussa olevia tietoja kolmansille osapuolille.

Lue lisää Riots-järjestelmän tietoturvasta.