Kysy lisää!

Apartment Pro

Olosuhdetiedot ja vedenkulutustiedot etäseurantaan

Pro-paketin avulla saat lämpötilat, ilmankosteuden, mahdolliset vesivuodot ja IV-koneen toiminnan edullisesti etävalvontaan. Lisäksi saat veden ja sähkön kulutustedot näkyville Riots-pilvipalveluun. Kaikki pakettiin kuuluvat laitteet on vaivaton liittää Apartment Easy -yksikköön värikoodatuilla pikaliittimillä. Katso myös Apartment Basic -paketti tai laajempi Apartment Premium –paketti.

Apartment Pro -pakettiin sisältyy Riots-infra, joka mahdollistaa tiedonsiirron huoneistoista Apartment Easy -keskusyksikön kautta Riots-pilvipalveluun. Pilvipalveluun voit liittää rajattomasti käyttäjiä ja saat myös rajapinnat muiden valmistajien automaatiojärjestelmiin. Pilvipalvelun hallintapaneelissa näet laitteiden vallitsevat mittaustiedot sekä rajattomat historiatiedot.

Pyydä tarjous tai lisätietoja!

Apartment Pro -paketin sisältö

Apartment Easy

Riots Apartment Easy on älykäs keskusyksikkö, joka kerää huoneistoon sijoitettujen mittalaitteiden ja antureiden dataa sekä toimii linkkinä Riots-infran ja huoneistoon asennettujen Riots-laitteiden välillä.

Vaikeita kytkentöjä ei tarvita, sillä voit yhdistää huoneiston vesimittarit ja asumisoloja mittaavat huoneanturit kätevästi pikaliittimillä Apartment Easyyn.

Huoneanturi WiRe

Huoneanturi WiRe mittaa huoneiston huonelämpötilaa ja suhteellista ilmankosteutta. Huoneanturin myötä pääset seuraamaan olosuhteita huoneistokohtaisesti. Anturi on välttämätön lämpötilan ohjaukseen ja tasapainotukseen. Kaapeloitu yhteys mahdollistaa reaaliaikaisen lämpötilaohjauksen.

Liitäntärasia IV-koneeseen

Liitäntärasia muuttaa ilmanvaihtokoneen 0-10V tilasignaalin kahdeksi kärkitiedoksi. Apartment Easy seuraa toimiiko ilmanvaihto normaalisti. Varmista ennen tilausta, että käyttämästäsi IV-koneesta saadaan kärkitiedoksi muutettava 0-10V tilasignaaliksi.

Vuotoanturi

Vuotoanturi asetetaan haluttuun kohteeseen, esimerkiksi tiskikoneen alle, ja kiinnitetään alustaan. Vuotoanturi havaitsee siihen kosketuksissa olevan nesteen (veden ja miedosti emäksiset tai happamat muut nesteet).

Etäluettavat vesimittarit kylmälle ja lämpimälle vedelle

MID-sertifioitujen vesimittareiden avulla saat huoneiston vedenkulutustiedot pilvipalveluun. Vesimittarit kytketään vesimittareiden liitäntärasian, joka liitetään Apartment Easy -yksikköön pikaliittimellä.

Pilvipalvelu

Pakettiin sisältyy Riots Cloud -pilvipalvelu rajattomalle käyttäjämäärälle, rajattomat historiatiedot sekä laitteiden vallitsevat olosuhdetiedot. Lisäksi saat kaikki rajapinnat käyttöösi, joten voit hyödyntää mittausdataa myös muiden valmistajien automaatiojärjestelmissä tai palvelualustoissa. Kysy lisää rajapinnoistamme!

2 vuoden takuu

Kaikilla valmistamillamme laiteilla on 2 vuoden takuu. Riots Apartment -pakettiin kuuluvien muiden valmistajien laitteiden takuuaika voi vaihdella ja se määräytyy valmistajan takuun mukaisesti.