Kysy lisää!

Apartment Premium

Sähkön ja veden kulutustiedot ja olosuhdetiedot etäseurantaan sekä sähköinen lattialämmitys ohjaukseen

Premium-paketin avulla saat kattavimman kokonaisuuden, eli lämpötilat, ilmankosteuden, vesivuodot sekä IV-koneen toiminnan etävalvontaan. Lisäksi saat veden ja sähkön kulutustedot Riots-pilvipalveluun sekä kylpyhuoneen sähköisen lattialämmityksen ohjauksen. Rajapintojen kautta voit viedä laitteiden lähettämän datan myös muihin järjestelmiin.  Tutustu myös Apartment Basic ja Apartment Pro –paketteihin.

Pyydä tarjous tai lisätietoja!

Apartment Premium
-paketin sisältö

Apartment Easy

Riots Apartment Easy on älykäs keskusyksikkö, joka kerää huoneistoon sijoitettujen mittalaitteiden ja antureiden dataa sekä toimii linkkinä Riots-infran ja huoneistoon asennettujen Riots-laitteiden välillä.

Vaikeita kytkentöjä ei tarvita, sillä voit yhdistää huoneiston vesimittarit ja asumisoloja mittaavat huoneanturit kätevästi pikaliittimillä Apartment Easyyn.

Huoneanturi WiRe

Huoneanturi WiRe mittaa huoneiston huonelämpötilaa ja suhteellista ilmankosteutta. Huoneanturin myötä pääset seuraamaan huoneistokohtaisesti olosuhteita. Huoneanturi on välttämätön lämpötilan ohjaukseen ja tasapainotukseen. Kaapeloitu yhteys mahdollistaa reaaliaikaisen lämpötilaohjauksen.

Huoneanturi Air

Langaton huoneanturi on helppo sijoittaa mihin vain huoneistossa. Kuuluvuus on n. 10 metriä Apartment-yksiköstä. Anturi mittaa huoneiston huonelämpötilaa ja suhteellista ilmankosteutta. Langattomilla huoneantureilla saat suuremmankin huoneiston hallintaan. Huoneantureilla pääset seuraamaan kiinteistön olosuhteita – huoneanturi on välttämätön lämpötilan ohjaukseen ja tasapainotukseen.

Liitäntärasia IV-koneeseen

Liitäntärasia muuttaa ilmanvaihtokoneen 0-10V tilasignaalin kahdeksi kärkitiedoksi. Apartment Easy seuraa toimiiko ilmanvaihto normaalisti. Varmista ennen tilausta, että käyttämästäsi IV-koneesta saadaan kärkitiedoksi muutettava 0-10V tilasignaali.

Vuotoanturi

Vuotoanturi asetetaan haluttuun kohteeseen, esimerkiksi tiskikoneen alle, ja kiinnitetään alustaan. Vuotoanturi havaitsee siihen kosketuksissa olevan nesteen (veden ja miedosti emäksiset tai happamat muut nesteet).

Etäluettava sähkönkulutusmittari

MID-sertifioidulla sähkömittarilla saat huoneiston sähkönkulutustiedot pilvipalveluun. Säästä rahaa hankkimalla kiinteistöön vain yksi sähköliittymä ja kohdista kulutustiedot oikeaan huoneistoon pilvipalvelun avulla.
Sähkömittari kytketään liitäntärasiaan, joka liitetään Apartment-yksikköön pikaliittimellä.

Sähköisen lattialämmityksen ohjaus

Voit jättää kiinteistösi termostaatit pois ja korvata ne Riots-järjestelmällä. Lattialämmityksen ohjauksen mahdollistava Riots liitäntärasia ja siihen yhdistyvä lattian lämpötila-anturi yhdistetään Apartment Easyyn pikaliittimellä. Tällä yhdistelmällä voit säästää lämmityskuluissa laskemalla ajastetusti kylpyhuoneiden sähköistä lattialämmitystä esimerkiksi yöaikaan.

Pilvipalvelu

Pakettiin sisältyy Riots Cloud -pilvipalvelu rajattomalle käyttäjämäärälle, rajattomat historiatiedot sekä laitteiden vallitsevat olosuhdetiedot. Lisäksi saat kaikki rajapinnat käyttöösi, joten voit hyödyntää mittausdataa myös muiden valmistajien automaatiojärjestelmissä tai palvelualustoissa. Kysy lisää rajapinnoistamme!

 

2 vuoden takuu

Kaikilla valmistamillamme laiteilla on 2 vuoden takuu. Riots Apartment -pakettiin kuuluvien muiden valmistajien laitteiden takuuaika voi vaihdella ja se määräytyy valmistajan takuun mukaisesti.