Kysy lisää!

Apartment Basic

Edullinen vaihtoehto siirtää kiinteistösi digiaikaan

Apartment Basic -paketin avulla saat kiinteistön lämpötilat, ilmankosteuden, mahdolliset vesivuodot sekä IV-koneen toiminnan edullisesti etävalvontaan keskusyksikköön pikaliittimillä liitettävien kolmen laitteen avulla. Paketti on laajennettavissa milloin tahansa laajempiin  Apartment Pro tai Apartment Premium –paketteihin.

 

Pyydä tarjous tai lisätietoja!

Apartment Basic
-paketin sisältö

Apartment Easy

Riots Apartment Easy on älykäs keskusyksikkö, joka kerää huoneistoon sijoitettujen mittalaitteiden ja antureiden dataa sekä toimii linkkinä Riots-infran ja huoneistoon asennettujen Riots-laitteiden välillä.

Vaikeita kytkentöjä ei tarvita, sillä voit yhdistää huoneiston vesimittarit ja asumisoloja mittaavat huoneanturit kätevästi pikaliittimillä Apartment Easyyn.

 

Huoneanturi WiRe

Huoneanturi WiRe mittaa huoneiston huonelämpötilaa ja suhteellista ilmankosteutta. Pieni ja tyylikäs huoneanturi WiRe liitetään Apartment Easyyn pikaliittimillä.

Liitäntärasia IV-koneeseen

Liitäntärasia muuttaa ilmanvaihtokoneen 0-10V tilasignaalin kahdeksi kärkitiedoksi. Apartment Easy seuraa toimiiko ilmanvaihto normaalisti. Varmista  ennen tilausta, että käyttämästäsi IV-koneesta saadaan kärkitiedoksi muutettava 0-10V tilasignaali.

Vuotoanturi

Vuotoanturi asetetaan haluttuun kohteeseen, esimerkiksi tiskikoneen alle, ja kiinnitetään alustaan. Vuotoanturi havaitsee siihen kosketuksissa olevan nesteen (veden ja miedosti emäksiset tai happamat muut nesteet).

Pilvipalvelu

Pakettiin sisältyy Riots Cloud -pilvipalvelu rajattomalle käyttäjämäärälle, rajattomat historiatiedot sekä laitteiden vallitsevat olosuhdetiedot. Lisäksi saat kaikki rajapinnat käyttöösi, joten voit hyödyntää mittausdataa myös muiden valmistajien automaatiojärjestelmissä tai palvelualustoissa. Kysy lisää rajapinnoistamme!

2 vuoden takuu

Kaikilla valmistamillamme laiteilla on 2 vuoden takuu. Riots Apartment -pakettiin kuuluvien muiden valmistajien laitteiden takuuaika voi vaihdella ja se määräytyy valmistajan takuun mukaisesti.