Digiajan hyödyt rakentamiseen

Riots-infran sisällyttäminen kiinteistöön jo rakennusvaiheessa on helppoa. Käyttämämme hybriditeknologia mahdollistaa langattomuuden ja väyläkaapelien vuorottaisen käytön tiedonsiirrossa, mikä lisää vapautta suunnitteluvaiheeseen. Tuotteemme ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa sekä asuntoihin että kiinteistön tekniseen tilaan.

 

Nopea ja helppo asennus

Riots-tuotteiden asennus on helppoa ja nopeaa. Käytämme tuotteissamme pikaliittimiä, mikä helpottaa ja nopeuttaa tuotteidemme asentamista – tuntien sijaan tuotteidemme asennuksessa voi puhua minuuteista.

Älykkäämmät kiinteistöt

Riots-infran avulla hyödynnät digiajan mahdollisuuksia älytalojen rakentamisessa. Älykäs rakentaminen säästää rahaa ja parantaa asumisen laatua.

Reaaliaikainen seuranta

Voit nähdä koko kiinteistön tai haluamasi asunnon kulutustiedot, olosuhteet, hälytykset ja historian takuuajan aikana. Näet helposti poikkeamat ja voit reagoida niihin nopeasti.

Reaaliaikainen seuranta

Pilvipalvelumme kautta näet reaaliajassa tämänhetkiset sähkö-, ja vesikustannukset sekä koko rakennuksen osalta että huoneistokohtaisesti. Reaaliaikainen seuranta helpottaa laskutusta sekä pitemmällä aikavälillä kustannusten vaihtelun arviointia ja ennustamista saadun datan perusteella.

Riots

NOPEA ASENNUS

Kompaktit ja yhteensopivat Riots-tuotteet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Riots-infra mahdollistaa sekä langattoman tiedonsiirron että väyläkaapelien käytön, mikä lisää asennusvaihtoehtoja ja -mahdollisuuksia. Riots-tuotteiden pikaliittimien ansiosta laitteidemme asentaminen on yksinkertaista ja todella nopeaa – asentamisessa voi puhua tuntien sijaan minuuteista.

Riots

ÄLYKKÄÄT KIINTEISTÖT

Älykäs ja IoT-tietoinen rakentaminen lisää kiinteistöjen arvoa digiaikana. Seurannalla ja etähallinnalla nopeutat ongelmatilanteiden havaitsemista ja ratkaisua myös rakennuksen takuuaikana, mikä säästää sinulta rahaa ja resursseja. Turvallinen ja automatisoitu tiedonvälitys takaa, ettei sinun tarvitse huolehtia mittaustulosten saamisesta tai niiden vääristymisestä matkan varrella. Riots Cloudissa näet erilaisia koosteita kiinteistöjesi datasta.

Riots

REAALIAIKAINEN VALVONTA

Riots-pilvipalvelussa näet reaaliaikaista tietoa esimerkiksi asuntojen ja koko rakennuksen vedenkulutuksesta. Riots Cloudin kautta saat myös hälytyksiä yllättävistä muutoksista olosuhteissa, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin ja ennaltaehkäisevät tai korjaavat toimenpiteet ongelmatilanteissa.

Älykäs tekninen tila

Älykäs tekninen tila on älytalon sydän, joka säätää automaattisesti esimerkiksi lämmönvaihdinta huoneistoissa sijaitsevien antureiden keräämän tiedon pohjalta. Riots-järjestelmä käyttää uniikkia hybriditeknologiaa jolla voidaan vapaasti yhdistellä väyläkaapeleita sekä langattomia yhteyksiä!

Asunto

Älykkään mittaroinnin vallankumous

Riotsin käyttämä älykkään mittaroinnin mahdollistava teknologia yksinkertaistaa kiinteistönhallintaa. Huoneistojen ja rakennusten asumisolosuhteiden tasaaminen ja optimointi älykkään mittaroinnin tuloksena pidentää rakennusten käyttöikää ja lisää asumismukavuutta.

Riots

RAKENTAJA:

Sähkön mittauskeskukset voidaan jättää pois ja sijoittaa huoneistokohtaiset sähkömittarit asuntoon vesimittareiden tapaan, jolloin tilankäyttö tehostuu. Rakennuksen sähkönsyöttö voidaan ketjuttaa useampaan asuntoon samalla kaapelilla kiinteistön sähköpääkeskukselta huoneistokohtaisten kaapelien sijaan.

Riots

TALOYHTIÖ:

Taloyhtiö tilaa paikalliselta sähköverkkoyhtiöltä vain koko kiinteistön sähkönkäytön mittaroinnin, sekä ostaa koko kiinteistön sähköenergian yhdellä sopimuksella yhdeltä toimijalta. Taloyhtiö laskuttaa hoitovastikkeen lisäksi sähkön- ja vedenkulutuksen toteutuneiden kustannusten mukaan.

Artikkelit

Infra Yritys elo 7, 2018

Riots älytalojen avuksi

Internet ja digitalisaatio on nykyään osa yhteiskuntamme infrastruktuuria. Sitä ei käy kieltäminen, ja internetin mukana on tullut – ja tulee jatkuvasti – uusia mahdollisuuksia ja...

Lue lisää »
Kaikki artikkelit »
Riots