Hero Image

Rakennuttajille

Tästä osiosta löydät vinkkejä siihen, kuinka pääset alkuun Riots-järjestelmän hankkimisessa kiinteistöön.

Kokonaisvaltainen tai osittainen kiinteistöautomaatio 

Sinä päätät minkä laajuisen paketin haluat 

  1. Vesimittarin luenta sisältää älykkään vedenmittauksen, joka mahdollistaa vesimittarien lukemisen ja kulutuksen mukaisen laskutuksen Riots Cloud -pilvipalvelusta saatavien kulutustietojen kautta.

  2. Sähkömittarin luenta sisältää älykkään sähkönkulutuksen seuraamisen, sähkömittarien lukemisen ja kulutuksen mukaisen laskutuksen Riots Cloud -pilvipalvelusta saatavien kulutustietojen kautta.

  3. Lattialämmitys sisältää pilvipalvelun kautta seurattavan ja ohjattavan lattialämmitysratkaisun, joka mahdollistaa lämmityksen optimointia ja säästöjä lämmityskustannuksissa.

  4. Ilmanvaihto sisältää pilvipalvelun kautta seurattavan ja ohjattavan älykkään ilmanvaihdon ohjausratkaisun, joka mahdollistaa ilmanvaihdon toiminnan seurantaa, optimointia ja sisäilmaterveempää asumista.

  5. Kaikki edellämainitut ratkaisut yhdessä muodostavat laajamittaisen, kattavan ja skaalautuvan kiinteistöautomaation rakennukseen. Muun muassa asuntojen kulutustiedot ovat reaaliajassa seurattavissa Riots Cloudissa ja kulutuksen mukainen laskutus on helppo suorittaa. Älykäs Riots-järjestelmä mahdollistaa rakennuksen kunnon kannalta tärkeiden toimintojen, kuten ilmanvaihdon ja lämmityksen, seuraamisen ja optimoinnin.

Edit Page On Grav

Ensimmäiset vaiheet 

Edit Page On Grav

Tutustuminen tarjontaamme

Tutustu rauhassa tarjoamiimme ratkaisuihin, ja ota meihin yhteyttä kiinnostuksesi herättyä tai jos haluat kysyä meiltä jotain.

Tarjouksen tekeminen

Tee tarjous, ja rakennuksesi saa varmasti hyvää palvelua.

Suunnittelu

Suunnittelemme tuotteidemme sijoittelun ja asentamisen yhdessä kanssasi, tai vaihtoehtoisesti saat meiltä tarkat ohjeet tätä varten.

Rakentaminen

Parhaan tuloksen takaamiseksi laitteet ja niiden yhteydet kannattaa rakentaa jo rakennusvaiheessa.

Urakkarajat 

Lue urakkarajoista niissä tapauksissa, kun Riots-järjestelmä asennetaan kiinteistöön rakennusvaiheessa.

Edit Page On Grav