Asennus ja käyttöönotto

Asennus ja käyttöönottokoulutus

Suosittelemme laitepakettien hankkimista asennus- ja käyttöönottokoulutuksen kanssa, sillä koulutuksen jälkeen  esimerkiksi tehtaan työntekijä, rakennusurakoitsija tai sähköurakoitsija voi hoitaa Riots-järjestelmän asennuksen suoraan kohteessa kustannustehokkaasti muun urakoinnin yhteydessä. Suunnittelimme asennuksen ja käyttöönoton niin helpoksi, että se onnistuu koulutuksen jälkeen keneltä tahansa. Katso vaatimukset kaapeloinneille ja muut suunnitteluohjeet teknisestä oppaastamme täältä.

Asennus- ja käyttöönottokoulutuksen hinta on 1390 € koulutuspäivä (7h) + matkakaulut. Koulutuksen jälkeen osallistujat voivat asentaa ja käyttöönottaa laitteet itse jo tehtaalla tai työmaalla.

Teemme tarvittaessa kaiken valmiiksi

Laitepaketit saat myös asennettuna 110-150 €/huoneisto + matkakulut. Asennus sisältää Riots-infraan kuuluvien laitteiden ja huoneistoon sijoitettavien laitteiden kiinnityksen ja kytkennät (ei sis. kaapelointeja ja sähkö- tai putkitöitä).

Teemme tarvittaessa myös pilvipalvelun käyttöönoton hintaan 10 €/laite. Pilvipalvelun käyttöönotto sisältää käyttäjätunnuksen, kohteiden ja rakennusten luonnin pilvipalveluun sekä kaikkien laitteiden lisäämisen tunnuksen alle kohteisiin ja rakennuksiin käyttövalmiiksi. Ei sisällä raja-arvojen asettamista. Katso vaatimukset teknisestä oppaastamme täältä.