Riots Cloud

Riots Cloud on yksinkertainen ja selkeä nettiselaimella käytettävä pilvipalvelu, joka toimii sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla. Kiinteistöistä mitattu data säilötään Riots Cloudiin, josta sitä voi katsella yhden käyttöliittymän takaa.


Riots Cloud Valvomo -palvelun avulla rakennuksen hallinnoija voi seurata tehokkaasti useita rakennuksia ja niiden asuntojen kokonaistilannetta koko rakennuksen osalta sekä huoneistokohtaisesti.

Seuranta ja hallinta

Seuraa ja hallinnoi rakennuksen mittalaitteita ja antureita keskitetysti. Tulokset päivittyvät Riots Cloudiin reaaliajassa, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin ja korjaustoimenpiteet ongelmatilanteissa.

Laskutus

Veden- ja sähkönkulutuksen seuraaminen ja laskuttaminen on helppoa Riotsin sertifioiduilla ja laskutukseen hyväksytyillä vesi- ja sähkömittareilla, joiden mittaustulokset päivittyvät automaattisesti Riots Cloudiin reaaliajassa.

Asukkaat

Asukkaat voivat nähdä oman huoneistonsa sähkön- ja vedenkulutuksen milloin vain ja saavat näin välitöntä tietoa omista kulutustottumuksistaan. Tämä mahdollistaa ekologisemman ja taloudellisemman asumisen.

Kokonaisvaltaista asuinkiinteistön hallintaa

Kiinteistöjen hallinnoinnin keskittäminen yhteen pilvipalveluun yhden kirjautumisen taakse säästää aikaa ja on hyvin kustannustehokasta. Vähennä resurssitarpeita siirtämällä kiinteistöjesi hallinnointi nettiselainpohjaiseen Riots Cloud Valvomoon.

Riots

HALLINTA JA SEURANTA

Hallinnoi ja monitoroi lukemattomia kohteita yhdestä paikasta ilman tarvetta matkustaa joka kohteeseen erikseen. Etähallinnoi esimerkiksi huoneiston ilmanvaihtoa ja lämmitystä, ja tarkkaile huoneiston ilmankosteutta ja lämpötilaa. Voit myös automatisoida kiinteistöjen kulunvalvonnan Riots Cloud Valvomon kautta.

Riots

LASKUTUS

Laskutusta varten tarvittavat tiedot veden- ja sähkönkulutuksesta saadaan helposti kerättyä Riotsin sertifioiduilla ja laskutukseen hyväksytyillä vesi- ja sähkömittareilla, joiden mittaustulokset päivittyvät automaattisesti Riots Cloud -palveluun reaaliajassa. Mittaustulosten automaattinen kerääminen minimoi virhemarginaalin mittaustulosten mukaan laskuttamisessa.

Riots

ASUKASNÄYTTÖ

Riots-järjestelmän kanssa asukkaiden ei tarvitse arvailla veden- tai sähkönkulutustaan tai odottaa laskua nähdäkseen kulutustaan. Asukkaat voivat nähdä oman asuntonsa mittareiden tulokset reaaliajassa ja sopeuttaa kulutustottumuksiaan halunsa mukaan omien kulutustietojensa pohjalta. Ekologisempi ja taloudellisempi arjen eläminen mahdollistuu ja helpottuu omien kulutustottumusten tiedostamisen myötä.

Artikkelit

Infra Yritys elo 7, 2018

Riots älytalojen avuksi

Internet ja digitalisaatio on nykyään osa yhteiskuntamme infrastruktuuria. Sitä ei käy kieltäminen, ja internetin mukana on tullut – ja tulee jatkuvasti – uusia mahdollisuuksia ja...

Lue lisää »
Kaikki artikkelit »
Riots