Hero Image

Hallitsetko tulevaisuuden kiinteistöjä eilisen ratkaisuilla

Hallitsetko tulevaisuuden kiinteistöjä eilisen ratkaisuilla

Tehokas kiinteistön ylläpito pidentää sen käyttöikää ja suojelee omaisuutta. Riots-ratkaisut tehostavat ja helpottavat kiinteistöjen ylläpitoa merkittävästi ja avaavat mahdollisuuksia tulevaisuuden IoT-palveluille. Mitä nopeammin aloitat datan keruun kiinteistöistäsi, sitä nopeammin pääset myös hyödyntämään kertynyttä dataa päätöksenteossa, palveluissa ja kustannusten leikkaamisessa.

Tasapuoliset olosuhteet jokaiseen asuntoon

Riots-järjestelmän ansiosta kiinteistön jokaisen asunnon olosuhteita voidaan tarkkailla reaaliajassa ja niihin voidaan vaikuttaa yksittäisen asunnon tasolla. Näin jokaisella kiinteistön asukkaalla on yhtä hyvät oltavat huoneistossaan, kiinteistön kunto pysyy parempana ja kulut jakautuvat reilusti asukkaille jokaisen asunnon todellisen kulutuksen mukaan.

Älykästä lämmityksen automaatiota

Lämmityksen seuranta ja säätely on helppoa ja tehokasta Riots-järjestelmän avulla. Jatkuva huoneiston ilman lämpötilan seuraaminen yhdistettynä lämmityksen etähallintaan mahdollistaa nopeat lämpötilansäädöt kohdennetusti. Lattian lämpötila-anturit yhdistettynä Riots-järjestelmään voivat korvata esimerkiksi kylpyhuoneiden sähkölattialämmityksen termostaatit. Lämmityksen ohjaus pilvipalvelussa yhdessä ajastustoiminnon kanssa mahdollistaa keskitetyn kiinteistöjen lämmityksen etäohjauksen, ja jo yhden tai kahden asteen pudotus lämpötilassa muutamaksi tunniksi öisin tuo säästöjä.

Säästöä seurannalla

Jatkuva asuntojen lämpötilojen ja kulutuksen mittaaminen ja optimointi lisää säästöä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Äkilliset piikit kulutuksessa tai lämpötiloissa havaitaan heti ja ongelmiin voidaan puuttua nopeasti.

Huolehtimalla hyvästä ilmanvaihdosta ja sopivasta ilmankosteudesta kiinteistön arvo säilyy paremmin ja asumisviihtyvyys pysyy hyvänä. Olosuhteiden monitorointi, automaatio ja etähallinta mahdollistavat energiankäytön tasapainotuksen ja optimoinnin, ja kunnossapidon tarvetta voidaan arvioida tarkasti mitatun tiedon perusteella. Esimerkiksi palopeltien aiheeton sulkeutuminen voi aiheuttaa ongelmia ilmanvaihdolle ja sen myötä sisäilmalle ja rakenteisiin. Niinkin yksikertainen asia kuin palopellin asennon seuranta ja hälytystieto sulkeutuneista pelleistä säästää aikaa ja rahaa kun voit kohdistaa huoltokäynnit oikeaan paikkaan ja ennaltaehkäistä suuremmat ongelmat.

Lämmityksen, ilmanvaihdon ja ilmanlaadun tarkkailu ja älykäs automaatio nopeuttavat reagointia odottamattomiin muutoksiin ja mahdollistavat myös ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, mikä pitää huolta asumismukavuudesta ja viihtyvyydestä.