Hero Image

Riotsin palveluihin uudistuksia

TIEDOTE - Riotsin palveluihin uudistuksia

Meillä Riotsilla on havaittu, että Asiakkailla on Riots-laitteiden lisäksi kasvavaa kiinnostusta tukipalveluille. Riots-laitteiden tuottamaa arvokasta dataa halutaan taloyhtiöissä hyödyntää entistä enemmän, ja se aiheuttaa tarpeita uusille palveluille. Vanhalla palvelumallilla emme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme heidän kaipaamallaan tavalla, joten uudistus on tarpeellinen. Uudet palvelut toteutetaan SaaS-mallilla, eli ohjelmisto palveluna, eikä siinä tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin.

Riots Cloud

Palveluiden keskiössä on edelleenkin Riots Cloud- pilvipalvelu, johon laitteiden historiatiedot siirretään ja tallennetaan. Palvelussa tapahtuu kaikkien laitteiden hallinta sekä pääsee jopa porautumaan yksittäisten laitteiden tietoihin. Palvelun hinnoittelu muuttuu käyttäjä- ja asuntoperusteiseksi.

Riots Vesimestari

Riots Vesimestari on oikea palvelu, kun taloyhtiössä on etäluettavat vesimittarit. Vesimestari on helpoin tapa huolehtia lakisääteisistä todellisen kulutuksen mukaan tulevista vesilaskuista ja raportoinneista. Vesimestari-palvelun avulla saadaan asunnoista tarkat vedenkulutusraportit ja mittarilukemat mm. laskutuksen pohjaksi. Lisäksi palvelun avulla hoituu lakisääteinen kuukausittainen raportointi asukkaille vaivattomasti. Jos vesimittareiden kanssa tarvitset apua, Vesimestari auttaa! Psst. Myös laskutuspalvelua suunnitellaan, mikäli olet kiinnostunut myös vesilaskutuksen ulkoistamisesta Riotsille, ota yhteyttä!

Riots Asukaskäyttöliittymä / Mobiilisovellus

Riots mobiilisovellus on tarkoitettu ensisijaisesti asukkaille, mutta myös muille Riots Cloud-käyttäjille soveltuva kätevä mobiilisovellus, jonka avulla asuntojen tilaa pääsee seuraamaan ja säätämään. Säädä lämpötiloja, tsekkaa lämpötilahistoriaa yms suoraan mobiilisovelluksesta. Unohtuiko ikkuna tai vesihana auki? Toimiiko ilmanvaihto? Tarkista se suoraan mobiilisovelluksesta!

Riots Valvomo

Kaipaatteko huolettomuutta? Haluatko, että joku valvoo kiinteistösi tietoja herkeämättä, ja puuttuu asiaan heti kun jotain poikkeavaa havaitaan? Vuotaako jossain wc-pytty? Onko jossakin jäänyt ovi auki? Toimiikohan kaikissa asunnoissa IV-koneet? Jos vika havaitaan ajoissa, voidaan välttää vahinkoja ja ylimääräistä veden- ja energiankulutusta. Riots valvomossa Riots valvoo asiakkaiden lämpötiloja, vuotoja ja vesimittareita niiltä osin kun kiinteistöön on asennettu Riots-laitteita. Kun vika tai ongelma havaitaan, otamme yhteyttä asiakkaaseen ja autamme taloyhtiötä / huoltomiestä / kiinteistöhuoltoa vian paikantamisessa ja korjaamisessa Valvomo-palvelun avulla.