Hero Image

Riots Cloud lyhyesti

Riots Cloud on yksinkertainen ja selkeä nettiselaimella käytettävä pilvipalvelu, joka toimii sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla. Kiinteistöistä mitattu data säilötään Riots Cloudiin, josta sitä voi katsella yhden käyttöliittymän takaa.

Riots Cloudin hallintapaneelin avulla rakennuksen hallinnoija voi seurata tehokkaasti useita rakennuksia ja niiden asuntojen kokonaistilannetta koko rakennuksen osalta tai huoneistokohtaisesti.

Seuranta ja hallinta

Pilvipalvelussa rakennuksesta kerättyjen mittausten seuranta ja myös laitteiden ohjaus tapahtuu keskitetysti. Tulokset päivittyvät Riots Cloudiin reaaliajassa, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin ja korjaustoimenpiteet ongelmatilanteissa. Voit nähdä koko kiinteistön tai haluamasi asunnon kulutustiedot, olosuhteet, hälytykset ja historian esimerkiksi takuuajan aikana. Ylläpitäjänä saat myös tiedot poikkeamista ja voit reagoida niihin nopeasti.

Merkittävä hyöty etäseurannanssa on ajan ja polttoainekulujen säästö. Voit hallinnoida ja monitoroida lukemattomia kohteita yhdestä paikasta ilman tarvetta ajella autolla ympäriinsä. Esimerkiksi huoneiston kulutustietojen, ilmanvaihdon, lämmityksen tai ilmankosteuden seuranta ei vaadi enää kohteessa käymistä. Voit myös automatisoida kiinteistöjen kulunvalvonnan Riots Cloudin hallintapaneelin kautta.

Kiinteistöjen hallinnoinnin keskittäminen yhteen pilvipalveluun yhden kirjautumisen taakse säästää aikaa. Vähennä resurssitarpeita siirtämällä kiinteistöjesi hallinnointi nettiselainpohjaiseen Riots Cloud hallintapaneeliin.

Kulutustiedot

Pilvipalvelumme kautta näet sähkön ja veden kulutustiedot ja kustannukset sekä koko rakennuksen osalta että huoneistokohtaisesti. Reaaliaikainen seuranta helpottaa laskutusta ja pidemmällä aikavälillä kustannusten vaihtelun arviointia ja ennustamista datan perusteella.

Veden- ja sähkönkulutuksen seuraaminen ja laskuttaminen on helppoa Riots-yhteensopivilla sertifioiduilla ja laskutukseen hyväksytyillä vesi- ja sähkömittareilla, joiden mittaustulokset päivittyvät automaattisesti pilvipalveluun. Mittaustulosten automaattinen kerääminen minimoi virhemarginaalin mittaustulosten mukaan laskuttamisessa. Voit myös saada tiedot omaan laskutusjärjestelmääsi rajapintojen kautta halutessasi.

Asukkaat

Asukkaat voivat nähdä oman huoneistonsa sähkön- ja vedenkulutuksen milloin vain ja saavat näin välitöntä tietoa omista kulutustottumuksistaan. Tämä mahdollistaa ekologisemman ja taloudellisemman asumisen.

Riots-järjestelmän kanssa asukkaiden ei tarvitse arvailla veden- tai sähkönkulutustaan tai odottaa laskua nähdäkseen kulutustaan. Asukkaat voivat nähdä oman asuntonsa mittareiden tulokset reaaliajassa ja sopeuttaa kulutustottumuksiaan halunsa mukaan omien kulutustietojensa pohjalta. Ekologisempi ja taloudellisempi arjen eläminen mahdollistuu ja helpottuu omien kulutustottumusten tiedostamisen myötä.