Hero Image

Riots-järjestelmä kiinteistöön

Miksi laittaisin Riots-järjestelmän kiinteistööni?

IoT-infran asentaminen kiinteistöön jo rakennusvaiheessa on järkevin ja kustannustehokkain tapa rakennusten digitalisaatioon. IoT-infrastruktuurin avulla pääset hyödyntämään digiajan mahdollisuuksia heti tai myöhemmin. Käyttämämme hybriditeknologia mahdollistaa langattomuuden ja väyläkaapelien vuorottaisen käytön tiedonsiirrossa, mikä lisää vapautta suunnitteluvaiheeseen. IoT-infran sisällyttäminen kiinteistöön jo suunnitteluvaiheessa on itsessään järkevää: kaapeloinnit ja laitteiden asennukset on kätevin toteuttaa samaan aikaan muiden sähkötöiden kanssa. Käytämme tuotteissamme pikaliittimiä, mikä helpottaa ja nopeuttaa tuotteidemme asentamista – tuntien sijaan laitteiden asennuksessa voi puhua minuuteista, eikä laitteidemme asentaminen vaadi teknologista huippuosaamista.

Älykäs rakentaminen lisää kiinteistöjen arvoa digiaikana. Seurannalla ja etähallinnalla nopeutat ongelmatilanteiden havaitsemista ja ratkaisua myös rakennuksen takuuaikana, mikä säästää sinulta rahaa ja resursseja. Turvallinen ja automatisoitu tiedonvälitys takaa, ettei sinun tarvitse huolehtia mittaustulosten saamisesta tai niiden vääristymisestä matkan varrella. Älykäs tekninen tila on älytalon sydän, joka säätää automaattisesti esimerkiksi lämmönvaihdinta huoneistoissa sijaitsevien antureiden keräämän tiedon pohjalta.

Sähköinen takamittarointi

Riots-järjestelmän avulla sähkön mittauskeskukset on mahdollista jättää pois ja sijoittaa huoneistokohtaiset sähkömittarit asuntoon vesimittareiden tapaan, jolloin tilankäyttö tehostuu. Rakennuksen sähkönsyöttö voidaan ketjuttaa useampaan asuntoon samalla kaapelilla kiinteistön sähköpääkeskukselta huoneistokohtaisten kaapelien sijaan. Käytännössä taloyhtiö tilaa paikalliselta sähköverkkoyhtiöltä vain koko kiinteistön sähkönkäytön mittaroinnin, sekä ostaa koko kiinteistön sähköenergian yhdellä sopimuksella yhdeltä toimijalta. Taloyhtiö laskuttaa hoitovastikkeen lisäksi sähkön- ja vedenkulutuksen toteutuneiden kustannusten mukaan.

Pidä kiinni vuokralaisistasi

Onko asunnossa kuuma tai kylmä – menetätkö asukkaita huonosti toimivan lämmityksen tai ilmanvaihdon ohjauksen takia? Ei hätää – Riots-järjestelmän kautta voit etäsäätää huoneiston lämmitystä ja ilmanvaihtoa ja nostaa siten asumismukavuutta. Huoneanturit seuraavat sisäilman lämpötilaa ja kosteutta sekä muita asumismukavuuteen liittyviä asioita jatkuvasti, mahdollistaen asumisviihtyisyyden maksimoinnin nopean säätömahdollisuuden ja optimoinnin ansiosta.

Turvallisempaa asumista

Huoneiston mittalaitteiden monitorointi ja etähallinta lisäävät asumisen turvallisuutta. Esimerkiksi vesivahingon riski pienenee vedenkulutuksen seurannan ja veden etäkatkaisumahdollisuuden myötä. Tasaamalla ja optimoimalla huoneiston ilmanlaatuun liittyviä muuttujia rakennuksen käyttöikä ja laadukkuus paranevat, eikä sinun tarvitse huolehtia omaisuuden arvon laskusta huonojen olosuhteiden takia.

Riots osana terveellisempää ja viihtyisämpää asumista

Riots pitää huolen siitä, että lämpötila asunnoissa ja rakennuksen yleisissä tiloissa säilyy ihanteellisena. Anturimme havaitsevat myös hyvissä ajoin jos sisäilman suhteellinen kosteus muuttuu liian korkeaksi tai alhaiseksi, ja mikäli sisäilmassa on haitallisia elementtejä.