Älykäs IoT-asuminen

Riots-järjestelmä on kustannustehokas ja helppokäyttöinen ratkaisu kiinteistöhallintaan ja sen eri osa-alueisiin. Laitteemme ovat älykkäitä, skaalautuvia, sekä helppoja ja nopeita asentaa pikaliittimien ansiosta! Riotsin avulla saat hallintaasi asuntojen olosuhteet, vesi- ja sähkömittareiden etäseurannan sekä hälytystiedot esimerkiksi vesivuodoista. Tuloksena on mukavampaa ja turvallisempaa asumista, sekä säästöjä ylläpito- ja energiakustannuksissa.

Vuotohälytin

Havaitsee piilevät vesivuodot.

Ilmanvaihto

Varmistaa ilmanvaihdon normaalin ja tehokkaan toiminnan.

Sähkömittari

Hoitaa huoneistokohtaisen sähkönkulutuksen mittauksen, mittaustulokset ovat nähtävissä Riots Cloudissa.

Huoneanturi

Mittaa huoneiston ilman lämpötilaa ja ilmankosteutta.

Vesimittari

Siirtää huoneiston vedenkulutustiedot reaaliaikaisesti Riots Cloudiin, jonka kautta vesimittari voidaan etälukea milloin vain.

Reaaliaikainen seuranta

Riots Cloudin kautta näet reaaliajassa sekä rakennus- että huoneistokohtaiset veden- ja sähkönkulutustiedot sekä ajantasaista tietoa esimerkiksi huoneistojen lämpötiloista ja ilmankosteudesta. Selkeä käyttöliittymä mahdollistaa myös huoneistojen asumismukavuuteen liittyvien ominaisuuksien etähallinnan tarvittaessa.

Riots

KULUTUSSEURANTA

Helpota huoneistojen kulutusseurantaa keskittämällä se Riots Cloud Valvomoon. Tarkat tiedot vesi- ja sähkömittarilukemista ovat saatavilla yhden selainpohjaisen käyttöliittymän kautta milloin tahansa, eikä sinun tarvitse huolehtia mittaustulosten oikeellisuudesta – Riots Cloud Valvomo näyttää mittaustulokset tarkasti reaaliajassa.

Riots

VIIHTYISÄMPÄÄ ASUMISTA

Onko asunnossa kuuma tai kylmä? Ei hätää – Riots-järjestelmän kautta voit etäsäätää huoneiston lämmitystä ja ilmanvaihtoa ja nostaa siten asumismukavuutta. Huoneanturit seuraavat ilman lämpötilaa ja kosteutta sekä muita asumismukavuuteen liittyviä asioita jatkuvasti, mahdollistaen asumisviihtyisyyden maksimoinnin nopean säätömahdollisuuden ja optimoinnin ansiosta.

Riots

TURVALLISEMPAA ASUMISTA

Huoneiston mittalaitteiden monitorointi ja etähallinta lisäävät asumisen turvallisuutta. Esimerkiksi vesivahingon riski pienenee vedenkulutuksen seurannan ja veden etäkatkaisumahdollisuuden myötä. Tasaamalla ja optimoimalla huoneiston ilmanlaatuun liittyviä muuttujia rakennuksen käyttöikä ja laadukkuus paranevat, eikä sinun tarvitse huolehtia omaisuuden arvon laskusta huonojen olosuhteiden takia.

Riots osana terveellisempää ja viihtyisämpää asumista

Riots pitää huolen siitä, että lämpötila asunnoissa ja rakennuksen yleisissä tiloissa säilyy ihanteellisena. Anturimme havaitsevat myös hyvissä ajoin jos sisäilman suhteellinen kosteus muuttuu liian korkeaksi tai alhaiseksi, ja mikäli sisäilmassa on haitallisia elementtejä.

Ilmankosteus

Riots tarkkailee huoneiston suhteellista ilmankosteutta ja varoittaa mikäli se nousee tai laskee liian alhaiseksi.

Lämpötila

Riots seuraa herkeämättä huoneistojen lämpötilaa pitäen sen aina toivotulla tasolla.

Artikkelit

Infra Yritys elo 7, 2018

Riots älytalojen avuksi

Internet ja digitalisaatio on nykyään osa yhteiskuntamme infrastruktuuria. Sitä ei käy kieltäminen, ja internetin mukana on tullut – ja tulee jatkuvasti – uusia mahdollisuuksia ja...

Lue lisää »
Kaikki artikkelit »
Riots